Става все по-горещо дни  преди финала на  Ергенът“. Снощи от

...
Става все по-горещо дни  преди финала на  Ергенът“. Снощи от
Коментари Харесай

На крачка преди победата: Надя остана без роза в „Ергенът“

Става все по-горещо дни  преди финала на  „ Ергенът “. Снощи от предаването си тръгна  Надя Георгиева от Пловдив. Завършила е софтуерно инженерство и сполучливо работи по специалността си. Тя възприема себе си като занимателна, импулсивна, жизнерадостна и откровена млада жена, жадуваща за завършения и страсти. Готова е да тръгне незабавно за всяка дестинация, стига да е заобиколена от приятни хора.

„ Определено съм щастлива, че Алек избра мен. От друга страна ми е тъжно, тъй като си потегля най-близката ми другарка “ – призна 25-годишната стюардеса Йоанна от Перник.

„ Алек, послушай сърцето си, само че и разсъдъка също. Благодаря ти за всичко! “ – сбогува се Надя с Алек.

“Надя е интелигентна и красива. Нямаше пристрастеност сред нея и ергена. За същинската обич харесването- влюбването- пристрастеността и обичта са наложителни съставки. Често пъти хората вземат за обич единствено една от тях и в това е грешката “ – пишат консуматори в мрежата.

За финалистки в предаването са считани най-възрастните участнички в шоуто – Магдалена Томова и Надежда Вишева. Една от тях ще завоюва годежен пръстен от Алек. Зрителите тръпнат в очакване. Предстои  да отпаднат Йоанна и Валерия. Довечера ще станем очевидци коя е следващата.

Източник: fakti.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР